Relatietherapie Capelle a/d IJssel

Praktijk in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

In relatietherapie komen diverse onderwerpen aan bod die kunnen helpen de band tussen partners te versterken of problemen op te lossen. Het is niet ongewoon dat partners ruzie hebben zonder echt te begrijpen waarom.

Dit kan een teken zijn dat er dieperliggende kwesties spelen. Soms kan het voelen alsof je meer in de relatie investeert dan je partner, wat leidt tot gevoelens van onbalans en ontevredenheid. Het overkomt sommige mensen dat ze verliefd worden op een ander, wat ernstige vragen oproept over de huidige relatie, zoals “Houd ik nog wel van mijn partner?” of de realisatie dat de relatie in een sleur is beland. Dit zijn momenten waarop je je afvraagt hoe je weer leven in de relatie kunt brengen.

Communicatieproblemen zoals het gevoel hebben dat je je partner niet kunt bereiken, gebrek aan intimiteit, of het gevoel dat jullie uit elkaar groeien, kunnen ook centrale thema’s zijn in therapie. Verschillen in opinie over belangrijke onderwerpen kunnen ook spanningen veroorzaken.

Een cruciaal aspect dat vaak naar voren komt, is het herstellen van vertrouwen nadat dit beschadigd is geraakt. Al deze kwesties zijn potentiƫle onderwerpen voor relatietherapie, waarbij het doel is om elkaar beter te begrijpen, te groeien als koppel, en samen een weg vooruit te vinden.

kim boersema gestalttherapie

Kim Boersema

Relatietherapeut

Rotterdam
Capelle aan den IJssel

010-227 14 02


Deze vorm van therapie heeft ons in een kort tijdsbestek praktische tools gegeven om om te gaan met een situatie die wij als moeilijk ervaarden. Kim is een emphatische therapeut en zonder partij te kiezen kan zij snel schakelen. Daarnaast weet zij de kern te raken.

P&K

Kim is iemand waarbij wij het gevoel hadden alles te kunnen vertellen.

A&J

Wij hebben lang getwijfeld om samen in therapie te gaan.Dit was echter de beste beslissing ooit.Wij hebben Kim ervaren als een prettige en doortastende therapeut,die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven.

T&S