Wie ben ik

Ik ben Kim Boersema (1972) en ben sinds 2006 werkzaam als relatietherapeut.
In mijn praktijk werk ik vanuit de Gestaltpsychologie, ook wel therapie van het contact genoemd, en begeleid ik individuele- en relatieprocessen.

Mijn enthousiasme voor dit vak is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren wat deze vorm van psychotherapie voor je kan betekenen, wanneer je het gevoel hebt er zelf niet uit te komen.
Gestalttherapie ervaar ik als een effectieve en hele natuurlijke benadering. Het geeft inzicht en bewustwording waardoor je meer balans gaat ervaren in relaties met anderen.

Mijn ervaring wil ik graag meegeven aan anderen die het gevoel hebben te zijn vastgelopen. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen bezighoudt, beweegt en vooral in de manier waarop ze dat doen.

Deze interesse heeft als gevolg gehad dat ik, na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg heb besloten de 4-jarige opleiding tot Gestalttherapeut bij Multidimens te gaan volgen.

Aansluitend volgde ik opleidingen in het begeleiden van relatieproblematiek, psychodiagnostiek en systemisch werken. Ook word ik jaarlijks bijgeschoold en neem ik deel aan intervisie en supervisie.

Inmiddels heb ik samen met mijn echtgenoot Patrick Ouwerkerk een gezamenlijke praktijk, waar hij werkzaam is als acupuncturist.

Voor verdere informatie over mijn werkzaamheden als therapeut en onze praktijk verwijs ik graag door naar www.kimboersema.nl en www.acupunctuurrijnmond.nl

Mijn praktijk is aangesloten bij:
NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
SCAG, klachten- en geschillen afhandeling complementaire zorg

Ervaringen

Wij hebben lang getwijfeld om samen in therapie te gaan.Dit was echter de beste beslissing ooit.Wij hebben Kim ervaren als een prettige en doortastende therapeut,die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven.

T&S

Ervaringen

Deze vorm van therapie heeft ons in een kort tijdsbestek praktische tools gegeven om om te gaan met een situatie die wij als moeilijk ervaarden. Kim is een emphatische therapeut en zonder partij te kiezen kan zij snel schakelen. Daarnaast weet zij de kern te raken.

P&K

Ervaringen

Kim is iemand waarbij wij het gevoel hadden alles te kunnen vertellen.A&J

Porum 16 RM 7454 HR

Afspraak maken of contact opnemen