Wie ben ik?

Ik ben Kim Boersema (1972) en ben sinds 2006 werkzaam als relatietherapeut.
In mijn praktijk werk ik vanuit de Gestaltpsychologie, ook wel therapie van het contact genoemd, en begeleid ik individuele- en relatieprocessen.

Mijn enthousiasme voor dit vak is ontstaan doordat ik zelf heb ervaren wat deze vorm van psychotherapie voor je kan betekenen, wanneer je het gevoel hebt er zelf niet uit te komen.
Gestalttherapie ervaar ik als een effectieve en hele natuurlijke benadering. Het geeft inzicht en bewustwording waardoor je meer balans gaat ervaren in relaties met anderen.

Mijn ervaring wil ik graag meegeven aan anderen die het gevoel hebben te zijn vastgelopen.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat mensen bezighoudt, beweegt en vooral in de manier waarop ze dat doen. Deze interesse heeft als gevolg gehad dat ik, na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg heb besloten de opleiding tot Gestalttherapeut bij Multidimens te gaan volgen. Vanuit deze basis ben ik mij verder gaan specialiseren in het begeleiden van relatieproblematiek.

wie ben ik 2
praktijk 2

Aansluitend volgde ik de opleiding voor Psychosociale Basiskennis en de aanvullende opleidingen voor het begeleiden van relatieproblematiek en systemisch werken. Ook word ik jaarlijks bijgeschoold en neem ik deel aan intervisie en supervisie.

Inmiddels heb ik samen met mijn echtgenoot Patrick Ouwerkerk een gezamenlijke praktijk, waar hij werkzaam is als acupuncturist. (www.acupunctuurrijnmond.nl)